Sexologi

Som sexolog tilbyder jeg rådgivning og terapi til singler og par i alle aldre. Jeg underviser også unge og voksne, samt laver foredrag og workshops med forskellige temaer.

En sexolog er uddannet i at hjælpe mennesker til at overkomme seksuelle udfordringer og til at få et sundt og velfungerende sexliv. En sexolog har kendskab til områder, der relaterer sig til menneskets seksualitet.

At tale med en sexolog, kan være en hjælp når:

Det er svært at finde en ny partner (dating)

Præstationsbesvær

Rejsningsproblemer, tidlig eller manglende sædafgang.

Lavt selvværd

Jalousi i parforholdet

Tillidsbud som f.eks utroskab

Sexafhængighed

Pornoafhængighed

Manglende orgasme

Sex er blevet rutine, svært eller noget der undgås.

Smerter og ubehag ved sex

Seksualitet

Nedsat lyst

Seksuelle udfordringer i parforholdet

Få en snak med os

Når vi har en god intim kontakt med et andet menneske, så giver det os glæde, energi og en større rummelighed overfor hinanden. Verden bliver lysere og hverdagens udfordringer bliver mindre.

Vi ændrer os gennem livet. Det gør vores seksualitet også. Der er f.eks stor forskel på vores sexdrive, når vi er nyforelskede og når vi bliver forældre eller har været sammen i mange år . Derfor er det utrolig vigtigt, at vi engang imellem stopper op og giver vores sex- og følelsesliv et servicetjek.

Jeg kan hjælpe dig til at få en dybere forståelse for dig selv og dine seksuelle udfordringer, hvad end du er i parforhold eller alene. Hos mig er kommunikation nøgleordet til at skabe fornyet energi, positivitet, dybere intimitet og det sexliv, du drømmer om.

Book tid nu.