Babybehandling

Hvad skaber gråd hos baby?

Gråd er det lille barns eneste måde at fortælle mor og far, at det mangler noget, er sultent eller noget ikke føles rart. At barnet græder er derfor helt normalt og en uundgåelig reaktion hos det lille barn. Undertiden varer gråden dog ved, og kan indikere, at der kan være et funktionelt problem, som ikke går over af sig selv. Her kan en babybehandling være vejen frem.

Hvad er en Babybehandling hos Broterapi?

Behandlingen består af en blanding af børnefysioterapi, kranio-sakralterapi og zoneterapi for babyer  i alderen 0-2 år. Når du er til babybehandling hos børnefysioterapeut Tania Bro, så er du i professionelle hænder og i rolige omgivelser. Gennem hele babybehandlingen holdes der god kontakt med din baby, du er tæt ved og behandlingen foregår skånsomt under hensystagen til netop din baby.

En babybehandling hos Broterapi indledes af en grundig undersøgelse og behandling af eventuelle fund. Her testes bevægelighed, funktionsniveau og spændinger i muskel- og bindevæv. Behandlingen består af en blanding af børnefysioterapi og kranio-sakralterapi.

Selve behandlingen består af bløde mobiliseringer og behandling af bindevæv og muskler. Der er absolut ingen hurtige bevægelser eller knæk under en babybehandling. Der er lagt pauser ind, så der kan skiftes ble eller ammes, hvis der er brug for det.

Inden afrunding instrueres du i øvelser, som laves derhjemme med din baby for at understøtte behandlingen og facilitere til god grundmotorik.

Pris og praktisk

Første babybehandling varer ca. 50-60 min og koster 600 kr, derefter er efterfølgende babybehandling 30 min og koster 400 kr. Der gives tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på hhv. 133 og 88 kr.
Betaling sker på mobilepay eller kontantbetaling.

Mulighed for hjemmebehandling

Jeg tilbyder også at komme ud til hjemmebehandling i Roskilde og omegn efter telefonisk aftale. Der kommer en merpris på 100 kr.