Blog om terapi

 

Kære læser

Intentionen med denne blog er at give dig inspiration, information og støtte, hvor du end befinder dig i livet, Uanset hvor du er på din udviklingsrejse, ønsker jeg at dele min erfaring, viden og indsigter med dig i håb om det hjælper dig, på din vej videre i livet.

De varmeste hilsner

Tania

Genetablering af tillid i parforholdet

Genetablering af tillid i parforholdet

Tillid i parforholdet er at turde stole på hinanden. Tillid bygger på omsorg, loyalitet, ærlighed, empati og kærlig støtte. Vi opbygger tillid, når vi gør os positive erfaringer med, at den anden er der for os, når det gælder. Vi opbygger tillid, når der er overensstemmelse mellem ord og handling.

Livskrise-4 faser

Livskrise-4 faser

Psykiske kriser og livskriser er en del af ethvert menneskes liv. Ingen undgår dem. En del kriser opstår på baggrund af pludselige, ofte voldsomme begivenheder i et menneskes liv, andre kan siges at være en del af livet, f.eks. i de forskellige livsfaser, så som midtvejskrisen. Krisen er ofte en forudsætning for udvikling, men den kan også give anledning til livslang psykisk invaliditet.

Utroskab – et tillidsbrud

Utroskab – et tillidsbrud

Utroskab er en af de største og mest smertefulde kriser et par kan opleve.  Det er et af de største tillidsbrud, vi kan udsættes for. Ubearbejdede sår efter utroskab trækker lange og ofte selvdestruktive spor med sig ind i fremtiden, uanset om du er den utro part eller den, der har været udsat for utroskab. Uanset om du bliver sammen med din partner eller du vælger at gå, vil disse sår følge dig.

Behandling af rygsmerter

Behandling af rygsmerter

Behandling af rygsmerter: Er det osteopati behandling eller fysioterapi som vil gøre tricket? Eller vil kiropraktik hjælpe på mine rygsmerter? En god ven spurgte mig for et stykke tid siden, til en fest: “Det gør ondt i ryggen! Ved du hvorfor?” Hvad skal man gøre når...

Mental selvudvikling

Mental selvudvikling

I dag er en ny dag. I dag er en dag, hvor du kan begynde at skabe det liv, du ønsker. I dag er dagen, hvor du kan give slip på alle dine begrænsninger og ændre dit liv til det bedre. Du har allerede redskaberne indeni dig til at gøre det. Redskaberne er dine tanker og...

Få en snak med os