Psykoterapi

Psykoterapi går i dybden i din personlige historie.
Gennem psykoterapien, kan du få et grundigt kendskab til dig selv, til dine handlinger og opdage nye sider af dig selv.

Parterapi

Vores nære relationer er livsvigtige for, at vi trives og udvikler os som individer, par og familie.
Parterapi er løsningen for mange par.

Familieterapi

Familieterapi er for jer, der vægter at have en god relation til mellem hinanden og til jeres barn/børn.
I har måske lyst til at vedligeholde, rette op på, styrke eller blive klogere på relationen mellem jer i din familie.

Psykoterapi kan hjælpe dig med igennem vanskelige perioder i dit liv, så som:

Angst

Depression

Lavt selvværd

Sorg

Sygdom

Stress

Negativt kropsbillede

Når livet gør ondt

Problemer i parforholdet

Problemer i familielivet

Få en snak med os

Hvad fylder hos dig?

Bliver du ved med at hænge fast i samme tankemønstre og bekymringer? Føler du hele tiden, du skal leve op til omverdenens normer? Har du oplevet, at de samme problemstillinger melder sig i dit liv, selvom, du troede det for længst var et overstået kapitel?

Psykoterapi kan give dig en dybere forståelse for dig selv og skabe ro og mening i dit liv. Gennem psykoterapi lærer du dig selv bedre at kende, får en dybere forståelse for dine handlemønstre og reaktioner og får dermed skabt en større balance i dit liv.

Organisk og kropsorienteret psykoterapi tager udgangspunkt i det relationelle, dvs. det der sker i interaktionen mellem mennesker. Anerkendelse, støtte, at høre til og grænser læres f.eks. i relationer. Krop og psyke hænger uløseligt sammen og derfor vil tidligere positive såvel som negative erfaringer lagres i kroppen. Gennem fokus på kropslige reaktioner og samtale, er det muligt at få ubevidste følelser frem i lyset og forløse dem.

 

Jeg møder dig, som du er.

For mig er det vigtigt at møde dig, lige hvor du er og som et ligeværdigt menneske. Jeg er med dig på din personlige rejse, fordi jeg synes, at netop du og din livshistorie er vigtig.

Jeg bruger mange forskellige ”værktøjer” i min praksis, så jeg kan tage udgangspunkt i, hvor du er udviklingsmæssigt og vi sammen finder og tilrettelægger et terapeutisk forløb hos mig.
Jeg arbejder også kropsligt, dvs. benytter forskellige metoder, som understøtter vores samtale og netop din udvikling, da jeg erfaringsmæssigt har oplevet, at kroppen netop er nøglen til forløsning.

Jeg arbejder naturligvis med stor respekt for dine grænser.
Du er velkommen lige som du er!