Gravidmassage

Gravidmassage for ro eller mod smerter, spændinger og eventuel bækkenløsning.

Det er store forandringer og belastninger der udspiller sig når et lille nyt menneske udvikler sig i maven. De fleste gravide kvinder har i dag en travl hverdag, der kan være påvirket af stress, så indimellem kan kroppen trænge til en velfortjent pause.

Hvad kan gravidmassage til gravide bidrage med?

Gravidmassage kan gives hele graviditeten, og så mange gange som du har lyst til.

Gravidmassage er en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro. Det er et åndehul for både dig og dit ufødte barn.

Gravidmassage reducerer stress – lykkehormonet oxytocin øges i kroppen.

Den skaber ro og balance gennem graviditet og fødsel.

Bækkensmerter lindres.

Afspænding af krop og muskulatur.

Lindring af graviditetsgener som: uro i benene, lægkramper, ømhed i kroppen, ødemer (vand) i kroppen.

Det er god fødselsforberedelse at give din krop omsorg og kærlighed.

Få en snak med os

Den seneste forskning har vist, at barnets nervesystem påvirkes af moderens under graviditeten, derfor er det vigtigt, at du er afslappet og i balance under din graviditet, så du giver din baby den bedste start på livet.
”Alt hvad en gravid kvinde føler og tænker viderekommunikeres ved hjælp af neurohormoner til hendes ufødte barn med lige så stor sikkerhed som alkohol og nikotin,” citat fra Henrik Dybvad Larsens bog ”Fostrets og fødslens psykologi,” udgivet på eget forlag (Pregnant Press).

 

Hvordan foregår gravidmassage?

Gravidmassage udføres på en specialdesignet pude til gravide maver. Det giver dig mulighed for trygt at kunne ligge på maven under massagen.
En gravidmassage indledes altid med en kort samtale, så jeg ved om der er noget, jeg skal tage højde for, og hvordan massagen skal tilrettelægges, så den opfylder dine behov. Har du bækkenløsning er behandlingen en kombination af manuelle greb og massage.

For mig har mine fire graviditeter været noget af det mest livsbekræftende, jeg har oplevet. Derfor er det betydningsfuldt for mig at hjælpe dig godt igennem din graviditet, med så få smerter som muligt.

Book tid hos Tania