Hypnose og hypnoterapi

Hypnose eller hypnoterapi, som det også kaldes, hjælper dig blandt andet til at ændre dine tanker og vaner på en naturlig måde.

Hypnose og hypnoterapi kan bla. hjælpe dig med følgende:

Selvværd og selvtillid

Stress

Blokeringer

Eksamensangst

Smerter

Lettere fødsel

Jalousi

Vaneændringer

Sceneskræk

Rygeafvænning

Fobier og skræk

Flyskræk

Traumer

PTSD

Angst og depression

Neglebidning

Vægttab

Søvnløshed

Seksuelle Problemstillinger

Hovedpine og Migræne

Få en snak med os

psykoterapi ved tania bro - terapeut i roskilde - bro terapi Hypnose og hypnoterapi

Hypnose og Hypnoterapi

Hypnose eller hypnoterapi, som det også kaldes, hjælper dig blandt andet til at ændre dine tanker og vaner på en naturlig måde.

Hvis du, som de fleste af mine klienter, ønsker, at din bedring eller forandring skal ske hurtigt, nænsomt, vedvarende og på en videnskabeligt dokumenteret måde, så kan dette være et rigtigt godt redskab til dig.

Som psykoterapeut har jeg en dybere forståelse for, hvad der kan lægge bag de forskellige udfordringer og hvordan de kan løses. Jeg har desuden en bred værktøjskasse med forskellige terapeutiske metoder og redskaber. Jeg arbejder med stor respekt for netop din unikke historie og jeg tilpasser altid et forløb i samråd med dig og dine behov og mål. Det vigtigste for mig, er du får lige nøjagtigt den form for hjælp under hypnosen, som du har brug for.

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Mange kender hypnosen fra showhypnose, hvor intentionen er underholdning.Ved hypnoterapien er der intet hokus pokus. Det er en evidensbaseret – videnskabeligt dokumenteret terapeutisk metode.

Kort fortalt er hypnosen blot en trance, dvs. det du oplever, hver gang, ”du falder i staver”. Den kropslige fornemmelse er at være i en behagelig og dyb form for afslappethed. Nogle beskriver det som at være midt imellem vågen tilstand og søvn.

Under hypnosen vender du opmærksomheden indad. Du befinder dig i en afslappet, og  fokuseret tilstand, hvor du får adgang til din underbevidsthed.

Vi styres af autopiloten

Underbevidstheden har en langt større indflydelse på vores adfærd, end det bevidste sind har.

Resultater fra neurologisk forskning viser, at vores tanker og handlinger i 95 procent af tiden styres og kontrolleres af vores forprogrammerede, underbevidste sind. Tænk bare på de færdigheder du har tillært dig undervejs i livet, gå, tale, køre bil, cykle, bruge telefon og computer m.m.

Din underbevidsthed styrer i overraskende høj grad dine følelser, dine tanker, dine valg, og dine handlinger. Den præges af omverdenen og af din opvækst.

Gennem hypnoterapiet får du en indsigt i din underbevidsthed – din indre virkelighed.
Du får også adgang til din krops reaktioner på dine tanker og følelser.

Bryd dine vaner

Hypnoterapi er et effektivt redskab til at ændre dine underbevidste/ubevidste vaner og handlemønstre.

Under hypnosen anvendes nogle terapeutiske værktøjer og teknikker, hvilket gør at du hurtigere kommer ind til kernen af problemstillingen. Når knuden indeni er opløst er der plads til varige forandringerne, som lagres både i krop og underbevidsthed. Du kan huske alt efter en session.

Al forandring kræver en indre motivation, derfor skal du selv ønske forandringen. Du kan ikke hypnotiseres mod din vilje og du kan til hver en tid vågne af dig selv.  

Ønsker du forandringer i dit liv, så book tid hos mig nu.

Som al anden terapi, kan jeg ikke garantere bedring ved hypnosebehandling. Alle har deres individuelle oplevelse og effekt af behandlingen.

Priser:

Session (første session) 60 min …..1000 kr. 

Sesession (opfølgning) 30 min. 600 kr.

Studerende, arbejdsledig, pensionist (første session) 60 min 700 kr

Studerende, arbejdsledig, pensionist (opfølgning) 30 min. 400 kr.

Psykoterapi og hypnose 90 min…… 1400 kr.

Læs mere om min baggrund og uddannelse her: