BabyTummel

Sansemotorisk stimulering af babyer i 3 – 12 måneders alderen
Babyer er skabt til bevægelse og elsker at bruge og mærke deres krop sammen med sine forældre.

Ønsker du inspiration til tumlelege der stimulerer dit barns sanser? Vil du blive klogere på, hvordan du understøtter dit barns motoriske udvikling? Eller ønsker du bare at lege og synge med dit barn, sammen med andre børn – så er BabyTummel måske noget for dig og dit barn.

På Holdene:

På BabyTummel får du viden om barnets sanser og motoriske udvikling og din baby oplever det på egen krop.
Vi ruller, synger, gynger, trækker, svinger, leger på store og små bolde. Vi leger med farver og strukturer, rasleæg, trommer, balloner, bolde og kugler. Som afslutning arbejder vi altid med at sænke arousel, altså dæmpe babys aktivitetsniveauet, så nervesystemet beroliges.
Holdet giver samtidig ideer til jer som forældre og viden om, hvordan og hvorfor din baby skal have stimuleret deres basale sanser, for at udvikle sig bedst muligt.

BabyTummel og barnets motoriske udvikling.

En god udvikling af krop, sprog og bevægelse baner vejen for al anden udvikling hos din baby. Allerede fra første levedag har babyen da også travlt med at udforske verden og dens muligheder ved hjælp af sin lille krop. Hver gang, din baby lærer noget nyt, dannes der nye nerveforbindelser i hjernen, som din baby får brug for resten af livet.

Jeg har en musisk baggrund. BabyTummel kombineres derfor med musik, rytmik og sang. Musik har en stor indflydelse for din babys emotionelle, sociale og mentale udvikling. Længe før vi mennesker taler, kommunikerer vi med lyde, toner, mimik og bevægelse. Man kan sige at kroppen og musikken er vores første sprog.

Få en snak med os

Holdene

Holdene er tilpasset helt små babyer på 3-6 måneder og de lidt større på 7-12 måneder. På begge hold er undervisningen tilrettelagt efter babyernes udviklingstrin.

På mit BabyTummel hold er der altid plads til grin, gråd, mad, sutteflaske og amning.

Det er små hold af max 7 deltagere (babyer). Et hold oprettes ved min. 5 babyer tilmeldt. I øjeblikket tilbyder jeg også at tage mødregrupper ind på seperate tidspunkter efter aftale, såfremt i er min. 5 babyer tilmeldte.

g starter nye hold op på følgende datoer:

 

Praktisk & tilmelding:

3-6 måneder:
Torsdage
3. februar kl. 10.15-11.15
Forløbet er 6 gange til 630 kr

7 – 12 måneder:
Torsdage
23. februar kl. 11.30-12.30
Forløbet er 6 gange til 630 kr

Holdene tager typisk 55 min.
Tilmelding af din baby på tlf. 42669969 eller på mail: mail@broterapi.dk
Du er først endelig tilmeldt, når du har betalt beløbet via Mobilepay.

Instruktør: 
Kranio-sakral terapeut, fysioterapeut og babybehandler Tania Bro-Jørgensen
Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kan Tania kontaktes på mail@broterapi.dk