Ledelsessupervision

Ledelsessupervision tager udgangspunkt i ledelsesmæssige udfordringer. Du får afstand til dit travle arbejdsliv og får mulighed for at se dig selv og din virksomhed udefra. Du opnår et større overblik over, hvad der kan begrænse dig eller holde dig tilbage. Når du får en større selvindsigt, får du ny energi og styrker dine kompetencer som leder.

Supervision

Supervision betyder ’oversyn’. Med andre ord er det en samtale, som handler om at skabe et overblik over det, du oplever som problematisk i dit arbejde. Udgangspunktet er dine personlige reaktioner på de faglige eller relationelle problemstillinger. Min rolle som supervisor er ikke at komme med løsninger, men at hjælpe dig med at skaffe dig et præcist, detaljeret og konkret billede af problemets forskellige aspekter.

Gruppesupervision

Gruppesupervision er et fagligt udviklende samarbejde mellem superviser og supervisander. Det kan være alt fra samtale, til supervision af jeres konkrete praksis. Det kan også være supervision på en specifik opgave, på konkrete problemer i sager, der virker fastlåste eller gensidig sparring. Et gruppesupervisionsforløb tilpasses altid din arbejdsplads udfra behov og mulige udfordringer.

Hvem er ledelsessupervision relevant for?

Ledelsessupervision kan hjælpe dig, hvis du for eksempel:

Står overfor vanskelige beslutninger

Føler dig stresset

Står overfor nye implementeringsprocesser

Har svært ved at kommunikere med dine medarbejdere

Har svært ved at håndtere konflikter

Har et stort arbejdspres

Få en snak med os

Hvad får du ud af ledelsessupervision?

Du får et frirum til at vende dine udfordringer med mig og reflektere over din ledelsesstil. Som leder, befinder du dig i en position, hvor du konstant har mange bolde i luften. Det er derfor vigtigt, at du har et sted, hvor du kan læsse af og dele dine udfordringer, så du ikke sidder alene med dem. Gennem fælles refleksion, får du nye handlemuligheder, et større overblik og mindsker presset på dine skuldre. Når du hviler bedre i din lederroller, skaber du bedre resultater i din organisation og virksomhed.

 

Hvordan foregår ledelsessupervision?

Individuel ledelsessupervision er et forløb af 1 times varighed, som foregår 1-2 gange om måneden, målrettet efter dit aktuelle behov. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og fortroligt sparringsrum med det, der er vigtigt for dig nu og her.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med i ledelsessupervision, så er du velkommen til at kontakte mig på 42669969.