Gorm Laursen
Autoriseret Osteopat & fysioterapeut

Mit navn er Gorm Laursen og jeg er uddannet Osteopat via IAO i Belgien. Jeg har været praktiserende fysioterapeut i flere år, og er tidligere soldat, med en udsendelse til Afghanistan i 2008.

Gennem årene og efterhånden, som jeg har videreuddannet mig, bliver det tydeligere for mig, hvordan kroppen hænger sammen som en helhed. En gammel skade i knæet kan over tid give sig til kende ved skuldersmerter, og en forstuvet ankel kan flere år efter give bækkensmerter. Dette detektivarbejde er min drivkraft, og min passion ligger i at finde ud af, hvad løsningen på dine smerter er. Jeg har brugt mange år ved briksen, og når du har fåeten forståelse for de smerter, som du går med, samt hvad den manuelle terapi kan gøre for dig, kan vi fjerne dine smerter sammen. Som osteopat-studerende trækker jeg på mange forskellige tråde når vi skal have fundet en løsning på dine smerter.

I det private, er jeg far til fire dejlige børn, og nyder fritiden derhjemme.Jeg bruger min fritid på at løbe, og styrketræne og holde mig frisk, så der en dag forhåbentlig er energi til børnebørnene.

Osteopati

Manuel Terapi

Som Osteopat-studerende arbejder jeg primært med folk og deres smerter. I min snart 8 års erfaring står det mig klart at smerter er komplekse.
Når er person kommer ind med skuldersmerter eller rygsmerter, er det ikke kun skulderen eller ryggen som smerter. Det er personen som har ondt, og det er det som skal være fokus i behandlingen.
Når jeg behandler ved briksen sørger jeg for at inddrage hele mennesket. Både så det er meningsgivende for den enkelte, og så behandlingen bliver så person-fokuseret som muligt.

Når jeg behandler trækker jeg på min erfaring fra praksis-sektoren. Der hvor det giver mening for mig at rette en indsats er mod folks vaner.
Vaner omkring længerevarende smerter kan fylde op til 85 procent af vores hverdag. Derfor kan det være vigtigt at få italesat “dårlige vaner”, og hvad man kan gøre for en selv for at bryde dem. Nogle gange kan det være specifikke øvelser, andre gange kan det være en ændring af rutiner eller en forklaring om hvad smerter er, eller hvorfor de opfører sig som de gør.