Supervision

Supervision betyder ’oversyn’. Med andre ord er det en samtale, som handler om at skabe et overblik over det, du oplever som problematisk i dit arbejde. Udgangspunktet er dine personlige reaktioner på de faglige eller relationelle problemstillinger. Min rolle som supervisor er ikke at komme med løsninger, men at hjælpe dig med at skaffe dig et præcist, detaljeret og konkret billede af problemets forskellige aspekter.

Gruppesupervision

Gruppesupervision er et fagligt udviklende samarbejde mellem superviser og supervisander. Det kan være alt fra samtale, til supervision af jeres konkrete praksis. Det kan også være supervision på en specifik opgave, på konkrete problemer i sager, der virker fastlåste eller gensidig sparring. Et gruppesupervisionsforløb tilpasses altid din arbejdsplads udfra behov og mulige udfordringer.

Ledelsessupervision

Ledelsessupervision tager udgangspunkt i ledelsesmæssige udfordringer. Du får afstand til dit travle arbejdsliv og får mulighed for at se dig selv og din virksomhed udefra. Du opnår et større overblik over, hvad der kan begrænse dig eller holde dig tilbage. Når du får en større selvindsigt, får du ny energi og styrker dine kompetencer som leder.

Supervision er kendetegnet ved:

At være støttende og udviklende

At have den faglige udvikling som mål

At inddrage de faglige og personlige ressourcer

At være procesorienteret

Få en snak med os

Supervision er for dig, der føler dig:

Drænet for energi i slutningen af en arbejdsdag

Udbrændt

Ikke føler dig som en del af fællesskabet

Overbebyrdet

Utilstrækkelig

Supervision, som jeg udfører det, er bygget op af systemisk teori og suppleret med andre psykologiske teorier. Jeg er især inspireret af det narrative aspekt, hvor dialog og fortælling giver et overblik over den problematik, du føler dig fastlåst i. Gennem samtale og mine afdækkende og støttende spørgsmål, får du indblik i de udfordrende temaer, der opstår i kontakten med andre uanset om det er din patient, klient, kollega(er), ansatte eller leder/chef. At gå i supervision giver dig mulighed for at bryde med gamle mønstre og for at se nye udviklingsmuligheder, mest som fagperson og sekundært til dit personlige liv.

 

Hvem har glæde af supervision?

Personer, der til daglige har stor kontakt og ansvar for andre mennesker. Du arbejder typisk indenfor det sundhedsfaglige område, undervisnings- eller uddannelsesområdet eller med ledelsesansvar. Fælles for samtlige faggrupper er, at du dagligt bruger dig selv følelsesmæssigt i relation med andre. For at opleve, at du er i stand til at klare de faglige og personlige udfordringer, er der brug for et personligt rum for refleksion. Du kan vælge at gå i individuel supervision eller deltage i gruppesupervision, afhængig af, hvad du har det tryggest med.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 42669969 for uforpligtende samtale.